keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Testing testing.. V 10 Plus


Vauva-arki on kovasti karsinut elämästäni useita asioita pois ja yksi niistä karsituista asioista on ollut tämä blogin kirjoittaminen. Vauva on ihana ja suloinen, nautin kovasti tilanteesta. On vain asioiden uudelleen opettelua, kun mitään ei voi toteuttaa ex tempore ja asioita pitää suunnitella.

Mutta asiaan siis.
Ihan aluksi ilmoitan hyvien tapojen mukaisesti, että tämä postaus on tehty yhteistyössä V 10 Plus:n kanssa. 

Olen lukenut netistä jo aiemmin Bio Cell-seerumista, jota voi käyttää lähestulkoon minkä tahansa iho-ongelman hoitoon. Psoriaatikko-ystäväni kehui tuotetta päästä varpaisiin ja koska itselläni on psoriasis, kiinnostuin seerumista. Facebookissa törmäsin V 10 Plus- mainoksiin ja innostuin lukemaan tuotteista enemmän. 

Tuotteet vaikuttavat hyviltä ja luotettavilta; ei parabeeneja, ei keinotekoisia väriaineita, ei mineraaliöljyjä, ei hajusteita, vesipohjaisia, yksilölliset seerumit 10 eri iho-ongelmaan, riittoisia, dermatologisesti testattuja. Lisäksi näkyviä tuloksia luvataan 10 päivän käytön jälkeen sekä värikkäistä pulloista väriterapiaa. Enemmän luettuani näistä huomasin, että seerumeja voi yhdistellä tarpeen mukaan. 

Saman tyyppisiä seerumeja  minulle on aiemmin käytetty kasvohoitojen yhteydessä kosmetologin toimesta, mutta en itse ole hankkinut niitä aiemmin. 

Seerumia käytetään aamuin illoin puhdistetulle iholle, kosteusvoiteen alle. Vain 3 tippaa aamuin illoin, lukee ohjeissa. 

Otin yhteyden maahantuojaan Facebookin kautta ja sain kokeiltavaksi Aminohappo-seerumin, joka on 10 eri aminohapon seos ja kollageeni. Tuotteen luvataan kosteuttavan ihoa, nopeuttavan solun uudistumista iholla sekä suojaavan ulkoisilta ärsykkeiltä sekä lisäävän ihon kimmoisuutta. 


Kuva oma 

Nyt siis otan tuotteen kokeiluun, kirjoitan viikon, kahden viikon ja kolmen viikon käytön jälkeen kokemuksiani. 
Tässä alla kuva otsastani, jonka itse koen ongelmaksi. Toki nyt raskauden jälkeen ja vähemmän nukkuneena iho vaikuttaa väsähtäneeltä eikä ole heleä.   



Kuva oma 

Nyt kutsuvat arki-askareet, joten oikein mainiota maanantaita kaikille!

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kookos, nam!!

Olen aina tykännyt kookoksesta. Siis kookoksen mausta (mmm, itsetehdyt kookospallot! mmm, Bounty! mmm, pina colada!), kookoksen tuoksusta (kynttilät, saippuat, hajuvedet).. Tuoksusta tulee mieleen kiireetön päivä lämpimällä uimarannalla, rento asenne. Kookoksen tuoksu huumaa minut lähestulkoon :)

Valitettavasti usein kemiallisesti tehdyt tuoksut (shampoot yms) muuttuvat nopeasti eikä tuoksu ole mielestäni oikea.

Jokin aika sitten sain vinkin kookosöljyn käyttämisestä päivittäisessä kauneuden (?) hoidossa. Kookosöljy on edullista ja riittoisaa, sitä voi löytyä jopa hyvin varustetuista marketeista. Kookosöljy oman kokemuksen perusteella sopii hyvin silmämeikin poistoon, dödönä, raskausarpien ennalta ehkäisyyn ja ylipäätään ihonhoitoon, hiushoitona, kuivien limakalvojen hoitoon, psoriläiskien hoitoon.. Ruuanlaitossa en ole vielä testannut.

Kohteita lienee muitakin ja kaipaan muilta vinkkejä, mihin käytätte kookosöljyä?

Oma purnukkani *nuuh!*


torstai 7. marraskuuta 2013

Ihmettely jatkuu

Meidän perheen pienokainen on niin hyvä nukkuja, että saa aivan ihmetellä! 
Viime yönä meidän Kääpsä nukkui kl 24 - 7:30. Ohhoh, sanon minä!



Pienen pienissä sormissa ja varpaissa on riittänyt ihmeteltävää koko perheelle. 


Sydän aivan pakahtuu tästä onnen tunteesta <3

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Ihme. Syntymä. Rakkaus.

Ihmettä on aamu ihmetelty. 
On tirauteltu onnen kyyneleitä, on mietitty menneitä ja on mietitty tulevaa..
Ja koitettu vähä nukkuakin.


perjantai 1. marraskuuta 2013

Kirppislöytö kierrätyskeskus Jupiterista

Lähdin tänään ystäväni kanssa kiertämään kirppiksiä. Tietenkin toiveissa, että löytäisin tarpeellisen pätkän mustaa kontaktimuovia TAI jotai sen tyyppistä kontakti-muovia (olin saanut Johanna Koolta vinkin, että Eva&Adam-kirppiksellä on ollut). Toisena, joskaan ei yhtään vähäisempänä toiveena oli, että synnytys alkaisi käynnistymään.

Aloitimme kierroksen kierrätyskeskus Jupiterista, josta en ole hetkeen löytänyt mitään. Yritän aina etsiä käsilaukkuja, jotka ovat aitoa nahkaa, sillä nahka kestää kulutusta ja paranee ajan myötä.
Suunnistin siis väsky-puolelle (vaikka eihän sieltä niitä teippejä tms löydä) ja näin ihanan, pienen pussukan, joka oli iiihanan pehmoista matskua. 
Silittelin, tunnustelin enkä päässyt selvyyteen matskusta. Lopulta haistelin ja pussukka tuoksui nahalta. Epäilin ja ihmettelin asiaa, kunnes löysin yhden kulman, josta totesin sen olevan NAHKAA. Ja hintaa tällä pienellä ylellisyydeltä oli vain 1.50 egeä!

Beck Söndergaard pussukka 

Kotona jatkoin tutkailua ja huomasin laukun olevan Beck Söndergaard-merkkinen. Se on Ihana, pääsee heti käyttöön!

Onko muilla vastaavia löytöjä?
Entä onko tuo merkki muille tuttu?