sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Jänskättää!

Tänään on joukkueemme historian toinen julkinen esiintyminen, sillä tänään on seuran kevätnäytös!

Esiinnyimme vuosi sitten ensimmäistä kertaa, mutta siitä porukasta on jäljellä 4 samaa harrastajaa. Nythän meitä käy treeneissä 12-15 harrastajaa. 
Lisää harrastajia toki meidän joukkueeseen tarvittaisiin, jotta pyrtsejä voitaisiin harjoitella enemmän. 

Jos laji yhtään kiinnostaa, tulehan tutustumaan tähän vauhdikkaaseen lajiin tänään. West Coast Vikings Cheerleadersien kaikki joukkueet esiintyvät tänään Variskalla kl 15:00 alkaen, ovet avautuvat kl 14:30. Kannattaa olla ajoissa paikalla!

Huijui, kun jännittää :)

perjantai 23. toukokuuta 2014

Paketin viimeinen tuote.. ja nostalgia-muisteloita

Cleopatra's Secret-paketin viimeinen tuote on Frantsilan uudistava kuorintavoide, Midsummer Rose. 

Kuva oma 

Tuote on kuvauksen mukaan ihanasti luonnonmukainen ja suomalainen tuote, joka on hienon ruusuinen ja ravinteikas kuorintavoide. Voide sisältää suomalaisen juhannusruusun ja 11 muun kasvin uutteita sekä huippulaadukkaita kasviöljyjä, jotka tekevät tästä tuotteesta ihoa hellivän jättäen ihon silkkiseksi.
Tuote on pakattu metallituubiin, joka käytössä on kätevä. 

Olen kokeillut tuotetta kahdesti reilun viikon sisällä ja vaikka tuote tuntuu varsin karkealta, ei ihoni ole ärtynyt. Tuoksusta en osaa sanoa mitään, sillä tuoksu on mielestäni todella neutraali. Voide on harmaa, luonnollisen värinen. 
Tämä tuote jää omaan käyttöön. 

Mitä siis sanoisin paketista kokonaisuudessaan?
Hyvä, monipuolinen paketti, joka tällä kertaa oli minulle todella mieluisa! Kaikki tuotteet päätyvät käyttööni ja oli hienoa tutustua uusiin tuotteisiin. Harmillisesti juuri tällä hetkellä Cleopatra's Secret ei toimita paketteja. Kiitän kuitenkin Cleopatra's Secretiä yhteistyöstä :)

Entä mitä mieltä olen tästä kauneus-kerhosta?
Mukava, erilainen tapa tutustua kosmetiikkaan ja pieniä yllätyksiä joka kuukausi. Toisaalta on harmillista, kun paketin sisältöön ei voi itse vaikuttaa. 
Tulipas tässä mieleeni, että eikös 80-90-luvulla ollut joku kauneus-kerho, jossa tuli kuukausittain meikkejä (luomiväriä, poskipunaa, huulipunaa..)? Kerhon nimi oli Vevay tms. Muistan, että kerhoon pystyi liittymään kuponkiuutisten kautta (kuka vielä muistaa ne?) ja liittyessä piti ilmoittaa ihon, silmien ja hiusten väri. 
Oi, niitä aikoja :D

Onko teillä kokemusta näistä kauneus-kerhoista/-clubeista?
Mitä mieltä olette olleet? 

Ihania helteisiä päiviä kaikille <3


maanantai 19. toukokuuta 2014

Huhtikuun Cleopatra's Secretin yllätyspaketti

Postasin viime viikolla yllätyspaketista, jonka Cleopatra's Secret oli minulle lähettänyt. 

Kuva oma

Tämän kertainen paketti miellytti minua todella paljon, sillä tuotteet olivat luonnonmukaisia tuotteita koko keholle. Olen nyt käyttänyt paketissa olevaa Caudalie' All Natural-huulivoidetta, Super Me- suihkusaippuaa ja -vartalovoidetta. Frantsilan uudistava kuorintavoide on vielä testaamatta. 

Caudalie'-huulivoide on täysin luonnonmukainen tuote, jossa esitteen mukaan on hennon vaniljainen tuoksuinen ja käytössä mattapintainen. Voide sisältää greippijohdannaisia antioksidantteja, auringonkukkaöljyä ja sheavoidetta. 
Huulivoide on ihana käytössä! Tuote on mielestäni lähes tuoksuton ja mauton, kosteuttaa huulia tehokkaasti. Minulla sattui olemaan huulet huonossa kunnossa ja ylähuulen punoitus talttui päivässä. Harmi, kun en ottanut kuvaa vertailtavaksi. Koska voide on hieman mattapintainen, ettei haittaa, vaikka huulirasvaa sivelisi yli huulten. 
Suosittelen lämpimästi!
(Tuote oli sen verran hyvä, että meillä Tytsin kanssa tuli kiistaa, kumpi sen saa käyttöönsä)

Balance Me Super Toning wash-suihkugeeli on luonnonmukainen tuote, jonka luvataan tekevän ihosta kiinteämpi ja silkkisempi, samalla kosteuttaen tehokkaasti ihoa. 
Suihkugeeli oli todella riittoisaa. Pieni pisara riitti hyvin minulle, tosin käytän saippuaa vartalon pesuun äärimmäisen harvoin. Tästä pitää huolen kuiva ja herkkä ihoni. Tuoksu varmasti karsii käyttäjiä, sillä tuoksu oli yrttinen, vaikkakin tuotteen väri antoi viitteitä mansikkaisesta tuoksusta. 
Tuote oli joka tapauksessa hyvä, pidin siitä sen riittoisuuden vuoksi. Iho todellakin tuntui pehmeältä. 

Vartalovoide oli samaa sarjaa kuin suihkugeeli, joten tuoksukin oli sama yrttinen. Voiteen luvattiin pehmentävän ja siloittavan ihoa, parantavan verenkiertoa. Tuote sisältää hyaluronaania, riisinleseitä, meadowfoam-kukan öljyä sekä sekoituksen katajaa, bergamottia, ruusua, kurjenpolvea ja laventeliöljyä. Esitteessä tuotteen sanottiin olevan kestävä ja voimakas, joka  saa olon fyysisesti ja henkisesti olon kokonaiseksi. Lisäksi tuote on 99% luonnonmukainen. 
Ihoni tuli ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Käytin voidetta varsin säästeliäästi, sillä se tuntui iholla niin ihanalle ja riittoisalle. Tuoksu oli voimakas, tämä voi karsia käyttäjiä. 
Mutta koska iho tuntui niin ihanalta tämän käytön jälkeen, ostaisin itselleni tätä tuotetta.

Suosittelisin näitä kolmea tuotetta lämpimästi kaikille. 

Testaan viimeistä tuotetta (Frantsilan kuorintavoide) loppuviikosta ja silloin kerron myös, mitä mieltä olin paketista kokonaisuudessaan. 
Palaathan blogiini silloin :)

Mukavaa maanantaita! 

Ps. Kiitän yhteistyöstä Cleopatra's Secretiä :)

maanantai 12. toukokuuta 2014

Projektia pukkaa!

Aloitin neljä viikkoa sitten Ladyline Ritzin luotsaaman Summer Slim-nettivalmennuksen, joka kestää yhteensä 10 viikkoa. 
Valmennus toimii Facebookissa suljetussa ryhmässä ja olemme saaneet erilaisia ohjelmia niin kotona kuin kuntosalillakin tehtäväksi. Myös ulkotreeni on laadittu. Ulkotreenit ovat menneet kahden viikon sykleissä eli ohjelma on muuttunut valmennuksen aikana. 
Lisäksi on ruokavaliot alle 10 kiloa pudottaville ja yli 10 kiloa pudottaville. Ruokavalioon tehtiin nyt pieniä muutoksia, sekin positiivista. 

Ryhmäläiset ovat aktiivisesti jakaneet tuntojaan ja reseptejään. Ryhmässä on mielestäni ihanan positiivinen henki ja ryhmän vetäjät vastaavat melko nopeasti kysymyksiin. Ryhmäläisiä on ympäri Suomea. Yhdet yhteistreenit täällä Vaasassa on ollut, harmillisesti itse en sinne päässyt. 

No, miten on mennyt näiden neljän ensimmäisen viikon aikana?
Mielestäni yllättävän hyvin. Ruokavalio on simppeli, sopivasti itselle vaihtoehtoja ja olen jotenkin oivaltanut, että näillä puhtailla ruoka-aineilla saa aikaan hyvää ja monipuolista ruokaa. 
Pääsiäisenä sattui pieni retkahdus, mutta siitä on toivuttu. Toisen viikon alussa nivelpsorini muistutti (ja muistuttaa edelleen) itsestään ja esimerkiksi punnertamisista ei tule mitään :(

Olen kuitenkin tehostanut lenkkeilyä (tehoa ja määrää), joten hitaasti mutta varmasti kohti pienempää minua :)

Tässäpä mittoja:
Aloitus 14.4.
Paino: 70.4 (olin jo tiputtanut ennen nettivalmennusta 3 kg, aloitin vuoden alussa)
Rinnanympärys: 103/85
Vyötärö: 83 (napa 94)
Lantio: 103
Reisi: 59 

Kuva ihan oma, otettu aloituspäivänä. 
Onko läski ikuista?

Mitat tänään:
Paino: 66.8
Ry: 100/82
Vyötärö: 80/84.5
Lantio: 99
Reisi: 58

Kuvaa tältä päivältä ei löydy, kun ei ole kuvaajaa. 

Mitäpä tähän voi sanoa?
Olen erittäin tyytyväinen tähän, yli puolet vielä edessä :) 
Se tietysti harmittaa, että nivelet mahdollistavat tällä hetkellä kävelyn, sillä kyllähän tulokset olisivat paremmat liikuntaan yhdistettynä eikä tuloksena ole löllöä. 
On ollut motivoivaa kuulla muilta, että pienenemistä on tapahtunut. Yhden vaatekoon verran olen pienentynyt ja puolitoista vuotta sitten (eli ennen viimeisintä ) ostetut farkutkin alkavat tuntumaan reiluilta, vaikka kaivelin ne vasta naftaliinista. 

Tästä on hyvä jatkaa :)





Iloinen yllätys postissa!

Pari viikkoa sitten postinjakajamme oli tiputtanut luukusta kortin, jonka mukaan postissa olisi odottamassa isokokoinen kirje. 
Ajattelin sen olevan jostain lastenhoitoon liittyvistä kerhoista, sillä olen liittynyt viime aikoina niin kaikkiin mahdollisiin vaippa- yms kerhoihin. 

Yllätys olikin iloinen ja suuri, kun kirje olikin Cleopatra's Secretiltä, jolta sain aikaisemmin yhteistyön merkeissä paketin. Sain heiltä uuden paketin tutustuttavaksi! Ihanaa!
Tutustun tuotteisiin rauhassa ja postaan niistä loppuviikosta. Tässä kuitenkin kuva tämän kuukauden paketista. 

Kuva oma

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!