perjantai 27. maaliskuuta 2015

Mango-kookosjuoma, yammy!

Eilen tein tosi herkullista välipalaa. 
Reseptin mukaan tämän piti olla lusikoitava rahka, mutta koska käytin enemmän kookoskermaa, tuli tästä juotava versio. 

Niin tai näin, herkullista oli! 

Tässäpä siis tuunattu versio: 

1 tuore mango (600 g)
1 prk kookoskermaa (2 dl)
1 prk rahkaa
1/2 tl vaniljasokeria 
1/2 tl kardemummaa
1/2 - 1 rkl sokeria

Kuori ja paloittele mango, heitä blenderiin kookoskerman kanssa. Anna sekoittua hetken, heitä perään rahka ja "mausteet". 
Nauti!

Helppo, maukas ja raikas välipala <3
Taatusti tulevan hellekesän suosikki välipala, kun lisää lasiin jäitä tai vaihtoehtoisesti jäähdyttää lasin pakastimessa kylmäksi. Ja mangon voi kesällä korvata tuoreilla mansikoilla...



Kardemumma on minulle uusi tuttavuus. Olen toki pullassa sitä "syönyt", mutta esimerkiksi juuri tässä juomassa tai banaanilätyissä se antaa hyvän, kivan maun. 
Mihin Sinä käytät kardemummaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3