keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Haaste kaatui..

Minusta ei ollut toteuttamaan lankku-haastetta. Ainakaan nyt. 
Ensimmäinen viikko meni kevyesti, toinenkin niin ja näin, mutta sitten huomasin kunnossa huononemista. Lopulta en pystynyt edes samaan, mitä aiemmin eli lopulta se 60 sekuntia oli tuskan takana, vaikka esim. 90 sekuntia meni aiemmin helposti. 


Jos jotain pahaa, niin myös hyvääkin. Ryhti tuntui paranevan ja huomaan aktivoivani vatsalihaksia päivittäisissä touhuissa. 

Haasteen keskeyttämisen taustalla oli myös se, että kipuilin samaan aikaan oikeaa kylkeäni enkä tiennyt aiheuttajaa. No, maksa se ei ollut, sillä keskeyttämisen jälkeen myös kylkikipu helpotti :)

Ehkä tää kantoliinailu nopeuttaa palautumista, onhan siinä mukana 6 kiloa ylimääräistä kannettavana <3
Oon höynähtämässä ihan täysin kantoliinailuun; haluaisin ostaa erilaisia liinoja, kantotakin.. Tulan olen hankkinut, mutta emme ole vielä käyttäneet. Mieskin pääsee kokeilemaan kantamista ainakin Tulalla, miksei myös liinalla. Hienoa, että miestä kiinnostaa kantaminen. 


(Oheisessa kuvassa asento EI ole paras mahdollinen)

Nyt on uusi haaste asetettu itselle. Sokrut pois! 
Toivottavasti tää menee paremmin kuin tuo lankku-haaste. Miksei menisi, omasta päätöksestä se on kiinni! 
Innoittajana tässä ihana Kälyni, joka on tammikuussa tiputtanut hoikasta olemuksestaan 3 kg jättämällä sokerin ja sidukat pois. 

Viikonloppuna tuli käytyä Wazacassa ja voi pojat, kun olikin hyvää!! Suosittelen talon omaa juomaa, maustettua vettä. Otin mansikkaisena ja se oli ihanaa! Oma annos oli riittävä, palvelu nopeaa ja ruoka maukasta. Lisäksi sattui niin hyvä tuuri, että ystävänpäivän kunniaksi saimme yllätyksenä liekitettyjä mansikoita vaniljajäätelön kera. 
Suosittelen!

(Muoks. Jopa oli pienet ja huomaamattomat tekstit kuvissa. Mä vasta opettelen näitä kuvanmuokkausohjelmien käyttöä)


Viikonloppuna olivat ihanat Ystäväni käymässä Vaasassa. Meillä on tapana tavata koko poppoolla noin kaksi kertaa vuodessa. Joka kerta minulle jää ikävä näitä ihania naisia, joiden kanssa olen jakanut elämääni jo yli 20 vuoden ajan. 

Miten sinä vietit ystävänpäivää? 

Mukavaa keskiviikkoa kaikille lukijoille! 

2 kommenttia:

 1. Tuo haaste on mun mielestä aika epärealistinen muutenkin, jos ei ole aiempaa pohjaa tai niin kun sulla raskaus juuri takana. Edelleen se olgan kirja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo haaste tuntui alussa hyvinkin helpolta ja aattelin, että kyllä se menee.. Mutta pyh!
   Ehkä sit myöhemmin, kun kuntoa löytyy. Jotenkin vaan nyt ylipäätään on motivaatio hukassa, mutta ehkäpä se taas tästä ;)

   Täytyy kaivaa Olgan kirja esiin :)

   Poista

Kiitos kommentista <3