torstai 13. maaliskuuta 2014

Oi ihanuutta!

Poitsun syntymän aikoihin löysin netistä aivan ihanan koru-firman ja ihastuin koruihin tyystin!
Firman nimi on Bambi Designs (klikkaa TÄSTÄ päästäksesi sivuille) ja siellä on monenlaisia, kauniita koruja. Myös Facebookista löytyy Bambi Designs. 

Bambi Designs on saanut alkunsa 2012 heinäkuussa, kun firman perustaja, Katja, oli hoitovapaalla ja halusi tehdä työtä, jota voisi tehdä kotonaan. Lisäksi Katja halusi tehdä luovaa työtä, sillä Katja on harrastanut käsillä tekemistä pienestä pitäen. Katja tekee kaiken yksin: korujen suunnittelun, tilaukset, kuvaukset jne. Bambi Designs-nimi tulee Katjan ja hänen tyttärensä horoskooppi-merkistä, sillä he molemmat ovat kauriita. 
 
Erityisesti minun mieltäni lämmitti se, että Bambi Designsin Katja vastasi minulle todella nopeasti sähköpostilla mieltäni askarruttaviin kysymyksiin.
Halusin nimittäin tilata itselleni käsikorun lasten nimillä, samoin Tytsille "isosisko"-korun sekä ihanalle Kummitädille "kummitäti"-korun. Hankaluutta tuotti se, ettemme osanneet päättää meidän poikasen nimeä, joten korujen tilaaminen venyi ja venyi, mutta Katja oli todella kärsivällinen ja jaksoi odottaa <3
Sain koruista juuri sellaiset, millaiset toivoin. En ole raaskinut ottaa korua käyttöön vaan on minulla muistona ja koristeena. 

Lisämausteen tähän vielä toi se, että olin ilmoittanut Katjalle Kummitädin vanhan osoitteen, joten Kummitädin koru meni jo kertaalleen hukkaan matkan varrella. Onneksi Kummitädin vanhassa osoitteessa asui rehellinen asukas ja toimitti paketin postiin, joka siis palautti korun takaisin Bambilaan.
(kiitos siis sinne Jyväskylän suunnalle, jos joku mahtaa tunnistaa itsensä tästä)
Nyt vihdoin  koru on matkalla Kummitädille :)


Kuva oma

Voin siis lämpimästi suositella Bambilaa (tämä oli nyt ihan oma keksimä nimi kyseiselle firmalle) ja tämä postaus on tehty lämpimästä sydämestä enkä ole saanut kylkiäisinä koruja tai muuta.

Kuva oma

Ihanaa Sunnuntaita <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3