lauantai 21. syyskuuta 2013

Päivä prinsessana..

Tänään on ollut ihana päivä!

Aamu alkoi ihanan Minnan käsittelyssä Salong Beautyholicissa, jossa tämän mamman tukka sai uuden ja kauniin värin. Minna tietää niin hyvin hiusmakuni ja mieltymykseni, joten on aina turvallista mennä sinne kaunistautumaan. 
Minnan käsittelyjen jälkeen siirryin yhtä ihanan Emmin kammattavaksi; Emmi teki todella kauniin kampauksen. Kampauksen jälkeen oli vuorossa meikkaus, josta tykkäsin todella. Meikki oli kaunis, luonnollinen ja freessi, kaikki yhdellä kertaa. 
Minnan ja Emmin luona on aina yhtä kiva käydä, kun aika kuluu siivillä kikatellessa ja pulistessa samalla kun naiset tekevät taikojaan ;)
Ei ollut ainakaan tänään taikasauva hukassa!
Kaunistautumiselle oli syynsä, sillä sen jälkeen oli vuorossa vauva-masun ikuistaminen. Kuvaukset sujuivat todella ripeästi ja mielestäni hyvin; olimmehan Lotan kanssa jo suunnitelleet kuvia edeltävästi. Samalla, kun kuvasimme masua, otimme koko perheestä kuvia. Laitan kuvaussession kuvia tänne. 

Vielä yksi juttu, mikä teki päivästä kivan: otin käyttööni Kaunis Coto-liikkeestä ostamani Miel:n rokki-kumpparit <3 Vaikka tänään ei satanut, niin halusin kuitenkin ottaa kumpparit käyttööni. 
Let It Rain!


4 kommenttia:

Kiitos kommentista <3