maanantai 13. tammikuuta 2014

Testing, testing... / V10 Plus seitsemän viikon käytön jälkeen

Jälleen näin ihan aluksi: 
Tämä postaus on tehty yhteistyössä V 10 Plus:n kanssa. Tein postaus nr.3 asian tiimoilta noin 2 viikkoa sitten. 

V 10 Plus:n tuotteet ovat kovasti puhuttaneet bloggaajia eikä suotta. Tuotteet kun ovat erilaisia verrattuna markkinoilla tunnetummat ihonhoito-merkit.  Tuotteet ovat parabeenittomia, lisäaineettomia ja tuoksuttomia (todellakin!). 
Luin parista muusta blogista rakeettomasta kuorinnasta sekä muista saman valmistajan tuotteista (http://www.ostolakossa.com/2014/01/bah-humbug-vai-ihan-oikeasti-water.html?m=1 , 
http://beauty-highlights.blogspot.fi/2013/11/vesinaamiota-ja-antioksidantteja-iholle.html?m=1).

V 10 Plus:n tuotteet ovat saaneet kehuja oli saanut kehuja. Oletettavasti siis sijoitan seuraavaksi äitiyspäivärahat rakeettomaan kuorintaan sekä naamioin, kun nykyinen kuorinta-aineeni loppuu. 

Olen siis käyttänyt seerumia seitsemän viikon ajan puhdistetuille kasvoilleni aamuin illoin, kosteusvoiteen alla. Sama kosteusvoide on ollut minulla käytössä noin vuoden ajan eikä se ole samaa sarjaa kuin seerumi. 
Tuotekuvauksessa Amino-seerumin luvataan 
"Heleyttää väsynyttä ihoa... Kosteuttaa ihoa, nopeuttaa solun uudistusta iholla, sekä suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä... Lisää ihon kimmoisuutta."  
(Lainattu Ihola Oy:n nettisivuilta) 

Kahden viikon käytön jälkeen mielestäni rypyt vaikuttivat madaltuneen eli vaikutusta tuotteella oli. Samat vaikutukset oli huomattavissa vajaan viiden viikon kohdalla.

Kuten aiemmin jo sanoinkin, ei kolme tippaa riitä minulle kasvojen alueelle. En tiedä, haluanko levittää tuotetta liikaa (=kallis tapa), mutta kolmella tipalla seerumia riittää otsalle ja poskipäihin eikä kaulan alueelle lainkaan. Seerumi on todella kevyt, tuntuu enemmän kasvovedeltä kuin seerumilta. Kuitenkaan tuote ei tunnu ihan vedeltä.. Vaikea selostaa, mutta on siis varsin juoksevaa, muttei ihan vesimäistä. 

Tässäpä kuvia vertailtavaksi:

Kuva oma, otettu 2.12.2013


Kahden viikon käytön jälkeen otsa näytti tältä:

Kuva oma, otettu 16.12.2013

Vajaan viiden viikon käytön jälkeen:

Kuva oma, otettu 28.12.2013

Seitsemän viikon käytön jälkeen otettu kuva:


Kuvat omat, otettu 13.1.2014

Valaistus on harmillisesti näin kotioloissa otettuna eri, mutta ero on mielestäni huomattava. 


Kenelle suosittelisin tuotetta? 
Kenelle vain. Ei oikeastaan tule mieleen mitään tiettyä ihotyyppiä, jolle en suosittelisi. Itselläni on nyt talven ja kylmien kelien myötä iho muuttunut kiristäväksi poskien alueelta, joten vaikea sanoa kuinka hyvin tuote olisi toiminut kesällä. Otsan alueen rypyt (jotka siis ovat omasta mielestäni ongelma) ovat kuitenkin madaltuneet huomattavasti. 

Mistä näitä saa?
Jälleenmyyjät löytyvät tästä: 
http://www.v10plus.fi/jlleenmyyjt
2 kommenttia:

  1. Kiitos seerumivinkistä! Jään seurailemaan mielenkiinnolla blogiasi, sillä minullakin samansuuntaiset elämäni kuntoon -tavoitteet neljänkympin lähestyessä ja painokin on sama kuin sulla tuossa aiemmassa postauksessa ;) Tsemppiä sulle!!

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Kiva kun kommentoit :)

    Tuo V 10 Plus-sarja vaikuttaa kyllä hyvältä. Valitettavasti Vaasasta ei vielä saa apteekeista, mutta netin kautta voi tilata :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3