perjantai 3. tammikuuta 2014

Vuosi 2014 ja tavoitteet..

Vuosi on lähtenyt käyntiin flunssan merkeissä. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että koko loppuvuosi menisi sairastellessa. 

Poitsulla tuli tänään 2 kuukautta täyteen, onnea hänelle siitä <3 
Nyt itse saisi pikku-hiljaa ruveta aktivoitumaan liikkumisen saralla sekä alkaa jälleen seurailemaan, mitä suuhunsa pistää. 

Raskauden aikana painoa tuli noin 15 kiloa, ensimmäisen kuukauden aikana tippui 10 kiloa ilman mitään erityisempää panostusta. Nyt en ole käynyt puntarilla enkä myöskään ole ottanut mittoja. 
Niiden aika on maanantaina, jolloin alan myös noudattamaan Olga Rönnbergin "Tuoreen äidin treenikirja" ohjeita ja ohjelmaa. 

Kuva oma

Kuva oma


Olen sen verran jo orientoitunut asiaan, että olen käynyt rattaiden kanssa reilun kahden tunnin kävelylenkeillä, alkanut seuraamaan nautitun ruuan määrää ja laatua ja kiinnittänyt huomiota herkutteluihini.
Olen myös menossa hyvässä seurassa Jutta Gustafsbergin luennolle nyt tammikuussa. 

Laitan seuraavan postauksen yhteydessä kuvia itsestäni nykyisessä kuosissa sekä kirjaan tavoitteita itselleni. 

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä projektiin! Aloitan itsekin projektin tammikuun puolen välin tienoilla. Olen tulossa myös Juttaa kuuntelemaan, ehkä nähdään siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähdään siellä siis :)
   (Viimeistään)

   Poista
 2. Hei vain! Mites tämän projektiin kanssa on edennyt tai oliko kirjasta hyötyä? Itselläni ensimmäinen synnytys takana ja toiveena olisi vähän, kröhöm, KIINTEYTYÄ :D.

  <3 Hannele
  http://rakkaudellahannele.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Kiitos kommentista :)

  Täytyy myöntää, että Olgan kirja on jäänyt yöpöydälle. Kirja on erittäin hyvä ja monipuolinen, mutta omalta osalta toteutus ollut minimissä.
  Uusimmassa tekstissäni käy ilmi, miten ja millä proggis lähti käyntiin ;)

  Sitten kun on tahtoa ja aika kypsä, onnistut taatusti!
  Täytyypä käydä tutustumassa blogiisi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3