maanantai 19. toukokuuta 2014

Huhtikuun Cleopatra's Secretin yllätyspaketti

Postasin viime viikolla yllätyspaketista, jonka Cleopatra's Secret oli minulle lähettänyt. 

Kuva oma

Tämän kertainen paketti miellytti minua todella paljon, sillä tuotteet olivat luonnonmukaisia tuotteita koko keholle. Olen nyt käyttänyt paketissa olevaa Caudalie' All Natural-huulivoidetta, Super Me- suihkusaippuaa ja -vartalovoidetta. Frantsilan uudistava kuorintavoide on vielä testaamatta. 

Caudalie'-huulivoide on täysin luonnonmukainen tuote, jossa esitteen mukaan on hennon vaniljainen tuoksuinen ja käytössä mattapintainen. Voide sisältää greippijohdannaisia antioksidantteja, auringonkukkaöljyä ja sheavoidetta. 
Huulivoide on ihana käytössä! Tuote on mielestäni lähes tuoksuton ja mauton, kosteuttaa huulia tehokkaasti. Minulla sattui olemaan huulet huonossa kunnossa ja ylähuulen punoitus talttui päivässä. Harmi, kun en ottanut kuvaa vertailtavaksi. Koska voide on hieman mattapintainen, ettei haittaa, vaikka huulirasvaa sivelisi yli huulten. 
Suosittelen lämpimästi!
(Tuote oli sen verran hyvä, että meillä Tytsin kanssa tuli kiistaa, kumpi sen saa käyttöönsä)

Balance Me Super Toning wash-suihkugeeli on luonnonmukainen tuote, jonka luvataan tekevän ihosta kiinteämpi ja silkkisempi, samalla kosteuttaen tehokkaasti ihoa. 
Suihkugeeli oli todella riittoisaa. Pieni pisara riitti hyvin minulle, tosin käytän saippuaa vartalon pesuun äärimmäisen harvoin. Tästä pitää huolen kuiva ja herkkä ihoni. Tuoksu varmasti karsii käyttäjiä, sillä tuoksu oli yrttinen, vaikkakin tuotteen väri antoi viitteitä mansikkaisesta tuoksusta. 
Tuote oli joka tapauksessa hyvä, pidin siitä sen riittoisuuden vuoksi. Iho todellakin tuntui pehmeältä. 

Vartalovoide oli samaa sarjaa kuin suihkugeeli, joten tuoksukin oli sama yrttinen. Voiteen luvattiin pehmentävän ja siloittavan ihoa, parantavan verenkiertoa. Tuote sisältää hyaluronaania, riisinleseitä, meadowfoam-kukan öljyä sekä sekoituksen katajaa, bergamottia, ruusua, kurjenpolvea ja laventeliöljyä. Esitteessä tuotteen sanottiin olevan kestävä ja voimakas, joka  saa olon fyysisesti ja henkisesti olon kokonaiseksi. Lisäksi tuote on 99% luonnonmukainen. 
Ihoni tuli ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Käytin voidetta varsin säästeliäästi, sillä se tuntui iholla niin ihanalle ja riittoisalle. Tuoksu oli voimakas, tämä voi karsia käyttäjiä. 
Mutta koska iho tuntui niin ihanalta tämän käytön jälkeen, ostaisin itselleni tätä tuotetta.

Suosittelisin näitä kolmea tuotetta lämpimästi kaikille. 

Testaan viimeistä tuotetta (Frantsilan kuorintavoide) loppuviikosta ja silloin kerron myös, mitä mieltä olin paketista kokonaisuudessaan. 
Palaathan blogiini silloin :)

Mukavaa maanantaita! 

Ps. Kiitän yhteistyöstä Cleopatra's Secretiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3