perjantai 23. toukokuuta 2014

Paketin viimeinen tuote.. ja nostalgia-muisteloita

Cleopatra's Secret-paketin viimeinen tuote on Frantsilan uudistava kuorintavoide, Midsummer Rose. 

Kuva oma 

Tuote on kuvauksen mukaan ihanasti luonnonmukainen ja suomalainen tuote, joka on hienon ruusuinen ja ravinteikas kuorintavoide. Voide sisältää suomalaisen juhannusruusun ja 11 muun kasvin uutteita sekä huippulaadukkaita kasviöljyjä, jotka tekevät tästä tuotteesta ihoa hellivän jättäen ihon silkkiseksi.
Tuote on pakattu metallituubiin, joka käytössä on kätevä. 

Olen kokeillut tuotetta kahdesti reilun viikon sisällä ja vaikka tuote tuntuu varsin karkealta, ei ihoni ole ärtynyt. Tuoksusta en osaa sanoa mitään, sillä tuoksu on mielestäni todella neutraali. Voide on harmaa, luonnollisen värinen. 
Tämä tuote jää omaan käyttöön. 

Mitä siis sanoisin paketista kokonaisuudessaan?
Hyvä, monipuolinen paketti, joka tällä kertaa oli minulle todella mieluisa! Kaikki tuotteet päätyvät käyttööni ja oli hienoa tutustua uusiin tuotteisiin. Harmillisesti juuri tällä hetkellä Cleopatra's Secret ei toimita paketteja. Kiitän kuitenkin Cleopatra's Secretiä yhteistyöstä :)

Entä mitä mieltä olen tästä kauneus-kerhosta?
Mukava, erilainen tapa tutustua kosmetiikkaan ja pieniä yllätyksiä joka kuukausi. Toisaalta on harmillista, kun paketin sisältöön ei voi itse vaikuttaa. 
Tulipas tässä mieleeni, että eikös 80-90-luvulla ollut joku kauneus-kerho, jossa tuli kuukausittain meikkejä (luomiväriä, poskipunaa, huulipunaa..)? Kerhon nimi oli Vevay tms. Muistan, että kerhoon pystyi liittymään kuponkiuutisten kautta (kuka vielä muistaa ne?) ja liittyessä piti ilmoittaa ihon, silmien ja hiusten väri. 
Oi, niitä aikoja :D

Onko teillä kokemusta näistä kauneus-kerhoista/-clubeista?
Mitä mieltä olette olleet? 

Ihania helteisiä päiviä kaikille <3


2 kommenttia:

  1. Muistan kyllä tuon Vevayn, en itse liittynyt, mutta muistaakseni joku kaveri liittyi siihen. Silloin kasariaikoina oli myös niin jännää plarata Yves Rocherin kuvastoa ja tilata jotain pientä, ja sit sai kaikenlaista turhaa tilpehööriä kylkiäisenä. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, YR oli niiin ihana juttu sillon joskus. Ne sähkön siniset ripsarit, pinkit huulipunat, omenashamppoo.
    Sitten oli se Fleur de Sante :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3