keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kiire..

Mistä se oikein syntyy? Mikä sen aiheuttaa?
Voiko siihen itse vaikuttaa? Vai onko kaikki ulkoa tulevaa painetta?

Näitä asioita olen nyt miettinyt viime päivät, kun tuntuu, ettei tunnit riitä. Ja vaikka tunnit riittäisivät, ei ole rahkeita tekemiseen. 

Haluaisin käydä salilla; nyt viimeisen kuukauden aikana olen kalenterista etsinyt aikaa eikä sitä yksinkertaisesti löydy (no joo, minä haluan nukkua Kl 22-07 välisen ajan).

Nyt on päällä rusetti-projektia eli teen ihanalle joukkueellemme rusetit Talvinäytökseen.


Samaiseen näytökseen pitäisi kovasti harjoitella ohjelmaa, siinäpä onkin jo paljon tekemistä! Illat menee laskien vii, kuu, sei, kaa, yy, kaa, koo -eiku vii, kuu, sei, kaa, yy, kaa.. Teen myös parhaillaan tutti- ja lapas-nipsuja myyntiin. Osa on jo valmiita ja osa odottaa vielä ompelupöydällä kasaamista. Tässä alla kuva proto-mallista. Olen mukana kutomassa Vaasan Keskussairaalaan keskos-vauvoille sukkia ja sukkien luovutus on 20.11. Onneksi sukat on niin pieniä ja niin nopsia kutoa, että päikkäreiden aikana ehtii neulomaan yhden sukan. Myös joulupukin kontti huutelee tyhjänä, joten kovasti pitäisi puikot viuhua yötä-päivää, jos haluan saada jotain aikaiseksi. Miten tässä käy aina niin, että herään vasta viime hetkillä? 

Tulevana viikonloppuna juhlitaan Poitsun ensimmäistä syntymäpäivää, hiukan myöhässä, mutta kumminkin. Eli leipomista, siivoamista askartelun, neulomisen, ompeleminen, kodin ja perheen hoidon välissä. 

Niin, kiirettä pukkaa, mutta ehkä se tästä :)

4 kommenttia:

 1. Kuule sama juttu täällä, haluaisin harrastaa liikuntaa mutta nyt ei meinaa aika riittää. Ja väsyttää, ei mitään "ei huvita"-väsymystä, vaan unta tarvitsee väsymystä. Niimpä mä sit nukun päivälläkin pitkiä päiväunia :/ No mä toivon, että joulun jälkeen jos kevättä kohden taas jaksais enemmän kaivaa kalenteristaan aikaa.

  Illalla sit nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähdään illalla :)
   Nappaan Poitsun mukaan, jollei muuten onnistu.

   Ehkä se tää syksykin väsyttää?

   Poista
 2. Sama onkelma!
  Ja sitten kun sänkykin kutsuu jo kympiltä niin ei siinä hirveesti ehdi kun on saanut lapset nukkumaan. Tai aina edes jaksa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se juuri.
   Ei ehdi tai ei jaksa..

   Mutta ehkä hetken (eli vuoden-parin-kymmenen) päästä taas ehtii ja jaksaa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3