perjantai 1. marraskuuta 2013

Kirppislöytö kierrätyskeskus Jupiterista

Lähdin tänään ystäväni kanssa kiertämään kirppiksiä. Tietenkin toiveissa, että löytäisin tarpeellisen pätkän mustaa kontaktimuovia TAI jotai sen tyyppistä kontakti-muovia (olin saanut Johanna Koolta vinkin, että Eva&Adam-kirppiksellä on ollut). Toisena, joskaan ei yhtään vähäisempänä toiveena oli, että synnytys alkaisi käynnistymään.

Aloitimme kierroksen kierrätyskeskus Jupiterista, josta en ole hetkeen löytänyt mitään. Yritän aina etsiä käsilaukkuja, jotka ovat aitoa nahkaa, sillä nahka kestää kulutusta ja paranee ajan myötä.
Suunnistin siis väsky-puolelle (vaikka eihän sieltä niitä teippejä tms löydä) ja näin ihanan, pienen pussukan, joka oli iiihanan pehmoista matskua. 
Silittelin, tunnustelin enkä päässyt selvyyteen matskusta. Lopulta haistelin ja pussukka tuoksui nahalta. Epäilin ja ihmettelin asiaa, kunnes löysin yhden kulman, josta totesin sen olevan NAHKAA. Ja hintaa tällä pienellä ylellisyydeltä oli vain 1.50 egeä!

Beck Söndergaard pussukka 

Kotona jatkoin tutkailua ja huomasin laukun olevan Beck Söndergaard-merkkinen. Se on Ihana, pääsee heti käyttöön!

Onko muilla vastaavia löytöjä?
Entä onko tuo merkki muille tuttu?2 kommenttia:

 1. Upee!! Jupiterissa myyvät just halvalla nahkaakin ;)

  VastaaPoista
 2. Totta :)
  Joskus vaan tekee löytöjä, joiden ohi ei VOI kävellä.. Ja joskus löytö-tutka toimii hyvinkin.
  Jatkoimme Adam&Eva-kirppikselle ja sieltä löysin Tytsille tosi monta hyvän näköistä toppia sekä pikku-tulokkaalle jotain pientä. Varsin hyvä päivä siis!

  :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3