keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kookos, nam!!

Olen aina tykännyt kookoksesta. Siis kookoksen mausta (mmm, itsetehdyt kookospallot! mmm, Bounty! mmm, pina colada!), kookoksen tuoksusta (kynttilät, saippuat, hajuvedet).. Tuoksusta tulee mieleen kiireetön päivä lämpimällä uimarannalla, rento asenne. Kookoksen tuoksu huumaa minut lähestulkoon :)

Valitettavasti usein kemiallisesti tehdyt tuoksut (shampoot yms) muuttuvat nopeasti eikä tuoksu ole mielestäni oikea.

Jokin aika sitten sain vinkin kookosöljyn käyttämisestä päivittäisessä kauneuden (?) hoidossa. Kookosöljy on edullista ja riittoisaa, sitä voi löytyä jopa hyvin varustetuista marketeista. Kookosöljy oman kokemuksen perusteella sopii hyvin silmämeikin poistoon, dödönä, raskausarpien ennalta ehkäisyyn ja ylipäätään ihonhoitoon, hiushoitona, kuivien limakalvojen hoitoon, psoriläiskien hoitoon.. Ruuanlaitossa en ole vielä testannut.

Kohteita lienee muitakin ja kaipaan muilta vinkkejä, mihin käytätte kookosöljyä?

Oma purnukkani *nuuh!*


2 kommenttia:

  1. Kookosöljy on aivan ihanaa! Sitä vois nuuhkia vaikka kuinka kauan, ja syödä! :) Itse en sitä paljonkaan ole kauneudenhoitoon käyttänyt, vaan ruoanlaittoon. Laitan sitä vähän joka paikkaan, paistamiseen, kaurapuuron sekaa, leivän päälle, vaikka mihin, ja kaikkeen tuntuu sopivan. Ei muuta kuin kokeilemaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3