keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Testing testing.. V 10 Plus


Vauva-arki on kovasti karsinut elämästäni useita asioita pois ja yksi niistä karsituista asioista on ollut tämä blogin kirjoittaminen. Vauva on ihana ja suloinen, nautin kovasti tilanteesta. On vain asioiden uudelleen opettelua, kun mitään ei voi toteuttaa ex tempore ja asioita pitää suunnitella.

Mutta asiaan siis.
Ihan aluksi ilmoitan hyvien tapojen mukaisesti, että tämä postaus on tehty yhteistyössä V 10 Plus:n kanssa. 

Olen lukenut netistä jo aiemmin Bio Cell-seerumista, jota voi käyttää lähestulkoon minkä tahansa iho-ongelman hoitoon. Psoriaatikko-ystäväni kehui tuotetta päästä varpaisiin ja koska itselläni on psoriasis, kiinnostuin seerumista. Facebookissa törmäsin V 10 Plus- mainoksiin ja innostuin lukemaan tuotteista enemmän. 

Tuotteet vaikuttavat hyviltä ja luotettavilta; ei parabeeneja, ei keinotekoisia väriaineita, ei mineraaliöljyjä, ei hajusteita, vesipohjaisia, yksilölliset seerumit 10 eri iho-ongelmaan, riittoisia, dermatologisesti testattuja. Lisäksi näkyviä tuloksia luvataan 10 päivän käytön jälkeen sekä värikkäistä pulloista väriterapiaa. Enemmän luettuani näistä huomasin, että seerumeja voi yhdistellä tarpeen mukaan. 

Saman tyyppisiä seerumeja  minulle on aiemmin käytetty kasvohoitojen yhteydessä kosmetologin toimesta, mutta en itse ole hankkinut niitä aiemmin. 

Seerumia käytetään aamuin illoin puhdistetulle iholle, kosteusvoiteen alle. Vain 3 tippaa aamuin illoin, lukee ohjeissa. 

Otin yhteyden maahantuojaan Facebookin kautta ja sain kokeiltavaksi Aminohappo-seerumin, joka on 10 eri aminohapon seos ja kollageeni. Tuotteen luvataan kosteuttavan ihoa, nopeuttavan solun uudistumista iholla sekä suojaavan ulkoisilta ärsykkeiltä sekä lisäävän ihon kimmoisuutta. 


Kuva oma 

Nyt siis otan tuotteen kokeiluun, kirjoitan viikon, kahden viikon ja kolmen viikon käytön jälkeen kokemuksiani. 
Tässä alla kuva otsastani, jonka itse koen ongelmaksi. Toki nyt raskauden jälkeen ja vähemmän nukkuneena iho vaikuttaa väsähtäneeltä eikä ole heleä.   Kuva oma 

Nyt kutsuvat arki-askareet, joten oikein mainiota maanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3