torstai 10. heinäkuuta 2014

Mukava aamupäivä Vaasan Segliksellä

Tänään sain vaihtelua kotiäidin aamupäivään, sillä Vaasan alueen bloggarit-ryhmä treffasi Segliksellä. Paikka on kesäisin toimiva ruokaravintola, joka on avoinna kesä-viikonloppuisin tilauksesta sekä  arkisin toimii lounas-ravintolana. Segliksellä on myös erilaisia ohjelma-iltoja kuten esimerkiksi heinäkuussa amerikkalainen BBQ-ilta, jossa on koomikko esiintymässä, tai lokakuussa Oktoberfest. Näihin voi ostaa liput ennakkoon joko Studio Ticketistä tai Seglikseltä. Ilma oli todella kuuma ja sisätiloissa meinasi tulla kuuma. Itse paikka on sympaattinen ja merihenkinen, kauniisti sisustettu. Ympäristö on kaunis, sillä ravintola sijaitsee meren rannalla ja ympärillä on paljon veneitä. Ravintola sijaitsee Vaskiluodossa ja on näin ollen hieman sivussa Vaasan keskustasta. Omalta kohden täytyy sanoa, että olin unohtanut koko ravintolan olemassa olon, joten teki hyvää käydä paikan päällä. 

Segliksellä tarjottava ruoka on tuoretta ja lähiruokaa. Segliksen ruokalistaan voi tutustua netissä (http://www.seglis.fi/#!lounas/cjg9) ja ruokalista voi muuttua päivän myötä. Tänään tarjolla oli vihersalaattia, couscous-salaattia, papu-, peruna- sekä perunalisäkettä, lasagnea, maissia, uusia perunoita, kampelaa ja turskaa. 
Ruoka oli hyvää ja maittavaa, tarjonta tosin oli mielestäni vähän sekava. Tai ehkä sekavaksi teki se, kun otin kaiken kerralla lautaselle :D Pakkohan kaikkea oli maistaa! 
Lounasseuralaisena oli myös ihana Poitsu, joka nautiskeli pavun palkoja. Ruokailun jälkeen paikan omistaja, Kim Hellman, kertoi meille Segliksen historiasta ja tavoitteista sekä heidän toisen ravintolansa, Gustav Wasan, kuulumisia. Gustav Wasa on Vaasan keskustassa sijaitseva ruokaravintola, jota parhaillaan remontoidaan ja sitä myöden uudistetaankin. Suunnitelmat olivat hienot, kannattaa käydä kokeilemassa, sillä muutos tulee olemaan suuri!
Enempää en kerro asiasta, jotta lukijoilla jännitys säilyisi ;)Kiitos yhteistyöstä Seglis, oli mukava ja maittava lounas. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3