tiistai 22. lokakuuta 2013

Blogi-ähky

Olen löytänyt blogit ihan vasta äskettäin ja oon -valitettavasti- ihan koukuussa niihin!
Onneksi on aikaa tutkailla, ihailla ja ihmetellä eri blogeja, sillä laskettuun aikaan on enää 8 päivää.
Kahdeksan päivää!
 (tai kuka sanoo, että pienokainen syntyy täsmällisesti laskettuna päivänä.. voihan se tapahtua jo tänään tai sitten 3 viikon päästä)

Viikko sitten napsaistu kuva, rv 38

Niin ja nyt siis blogi-ähky on iskemässä. Löydän ja bongaan jatkuvasti lisää ja lisää kivoja blogeja! On TSI- eli DIY-blogeja, on sisustusblogeja, on treeni-blogeja, on raskaus-blogeja, on ruoka-blogeja..
Apua!
Mä haluan lukea ne kaikki läpi, mä haluan toteuttaa kaikkia kivoja ideoita.. puuh.
Ähkyhän tässä tulee!

Kertokaa mulle, millainen blogi teihin vetoaa?
Mikä on "Se"-juttu, minkä vuoksi alatte seuraamaan jotain tiettyä blogia?
Entä minkälaista blogia ette missään tapauksessa lue? Millainen blogi saa niska-karvat pystyyn?

Ja nyt sitten välillä syömään, että jaksaa jatkaa lukemista..
vai pitäiskö jo alkaa toteuttamaan näitä kaikkia kivoja ideoita?

Tämäkkää tiistaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Musta kans tuntuu, että koko ajan löytyy kivoja blogeja, joita vois seurata. Toki ehkä toisen pään kautta joitain blogeja myös jää, jos esim. niitä ei päivitetä kovin usein.

  Muhun vetoaa hyvin kirjoitettu blogi, jossa tekstiä ryydittää muutama hyvä kuva (ei liikaa). Aiheen täytyy olla itseä kiinnostava, tällä hetkellä kiinnostaa lähinnä treeniin ja ruokaan liittyvät blogit. Postauksia saisi tulla sopivin välein, esim. pari viikossa on hyvä tahti. Monesti jään seuraamaan jotain blogia, jos sen pitäjällä ja mulla on jotain yhteistä, tai jos bloggaaja tuntuu tietävän paljon asioista. Myös hyvä kirjoitustyyli sytyttää, esim. sopivan humoristinen tyyli.

  Kyllästyn sellaisiin blogeihin, joissa on kymmenittäin samantyyppisiä kuvia samasta kohteesta, ja postauksessa ei ole päätä eikä häntää, eli pomppii aiheesta toiseen. En myöskään tykkää hirveän negatiivisista ja toisia /itseä mollaavista blogeista, vaan tykkään positiivisesta elämänasenteesta.

  Hyvää tiistain jatkoa sullekin! Ja onnea loppuodotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva, kun olit kommentoinut :)
   ja kiitos toivotuksista <3

   Poista
 2. Joo, voi noita on niin paljon. Ähky on tossa alkuvaiheessa. Kun on muutaman vuoden kahlannu blogimaailmassa alkaa sitten löytämään näppärästi ne itseä miellyttävät. Tyyli hahmottuu ...Mä alkasin lukeen blogeja vuonna 2009, kun perustin omanikin. Olenkin lukenu paljon, mutta nyt huomaan lukemisen jäävän vähemmälle kun oman kans on niin paljon tekemistä. Toki luen tuttujen blogeja ja suosikkini tai katselen siis kuvat :) I love blogs!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3