tiistai 29. lokakuuta 2013

Odottavan aika on pitkä..

Tänään on rv 39 + 6 ja ei mitään tietoa synnytyksen alkamisesta.
Tunnetusti kärsivällisyys ei ole minun paras luonteenpiirteeni, mutta ehkä tämä kouluttaa minua asian suhteen. Odotan kärsimättömänä, että näkisin pienokaisen, pääsisin olemaan iho ihoa vasten, saisin silitellä ja ihmetellä pienokaista. Onneksi vatsasta tuntuu kaikki ihanat potkut, joilla pienokainen tuntuu viestittävän kaiken olevan kunnossa <3
Tämän aamun olen haaveillut hoitolaukun hankkimisesta. Monessa blogissa olen törmännyt Littlephantin ja Storsakin ihaniin laukkuihin, myös Fairytalella olisi ihana, kaunis konjakin värinen nahkalaukku. Ainoa, mikä niissä kirvelee, on hinta. Jospa saisin jostain rahat kerättyä :)


                                             Fairytale Design:n laukku, kuva kaapattu TÄÄLTÄLittlephantin hoitolaukku, kuva kaapattu TÄÄLTÄ
mallina Messenger Bag, Waves


Storsakin hoitolaukku, kuva kaappattu TÄÄLTÄ
mallina Elisabeth Tan

Pientä harmia tässä loppuodotuksessa on aiheuttanut tuon rintasyövän vuoksi leikatun puolen eli oikean käden turvottelu ja tunnottomuus. Aiemmin, siis ennen raskautta, minulla oli pientä turvotusta kädessä, mutta se meni aina ohi. Nyt turvotus on parin päivän aikana pahentunut ja sen aiheuttamana käsi on mennyt tunnottomaksi sormenpäistä, mikään ei oikein pysy kädessä ja esimerkiksi kirjoittaminen ja käsitöiden teko on hankalaa.
Viimeksi neuvolassa erehdyin antamaan luvan ottaa Hb:n leikatusta kädestä ja luulempa sen nyt aiheuttaneen nämä turvottelut :S Käväisin tänään neuvolassa ylimääräisellä käynnillä ja siellä todettiin kaiken olevan kunnossa. Ei syytä epäillä tulehdusta tai muuta, joka johtuisi näytteenotosta. Nyt päivän myötä itseasiassa vaiva on helpottanut, mutta kirjoittaminen kynällä ei edelleenkään ole helppoa hommaa.

Saatikka kutominen.. kummipojan lapaset saa siis odottaa! Ehkä ne valmistuvat kuitenkin ennen Joulua :)


5 kommenttia:

 1. <3 joo viimeset päivät on pitkät :/ ja varsinki jos menee yli. Kyllä hän pian sieltä tulee ;)

  VastaaPoista
 2. Jännää, mutta niin tuskaista odottaa nuo viimeiset päivät. Muistan kun joka ilta nukkumaan menessä mietin, että josko tänä yönä tulisi lähtö :)

  VastaaPoista
 3. Jaksaa, jaksaa ;) Ei ole kuulemma kukaan sinne jäänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa kysyttiin tänään, että voiko olla mahdollista jos masuasukki on unohtanut syntyä :D

   Poista
 4. Joo, tämä on Odottelua isolla Oolla ja sanan varsinaisessa merkityksessä..
  Tytär syntyi viikon etuajassa ja vauhdilla, joten tämä taitaa sittenkin olla rauhallisempi tyyppi :)
  Yhdessä vaiheessa kun tuolla masussa oli sellaisetkin bileet, että vähän jännitti, mimmonen vauhti-Ville eli meno-Miina sieltä tuleekaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3