keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Voiko vauvat unohtaa syntyä?

Siltähän se tuntuu.. että meidän pikkuinen on unohtanut, että tänään on Se Suuri Päivä, jolloin pitäisi tapahtua.
Täällä sitä ollaan ja ihmetellään kotona, pariin kertaan on kyllä selässä ja masussa tuntunut kunnon vihlaisuja.. ehkä se tästä vielä iloksi muuttuu.

Puoliso on saanut myös osansa tänään. Kiltisti on auttanut mua siivoomisessa, pessyt ikkunat.. ja kaiken päälle sai kiitokseksi mun tunteen purkaukset, kun kiukutti ja nälätti ja turhautti ja ärsytti ja ja ja.. vaikka mitä.

Viimeksi kirjoittelinkin tuosta hoitolaukku-asiasta. Monessa blogissa on puhuttu Littlephantin hoitolaukuista, sillä ne ovat erilaisia, kauniita ja sellaisia, jotka menevät vielä vauva-ajan jälkeenkin.

Olen tutkaillut netin ihmeellistä maailmaan ja mielestäni Lekmerin sivuilla LEKMERIN (klikkaamalla pääset heidän sivuilleen) on paras valikoima Littlephantin tuotteita. Lisäksi nyt näyttää olevan ihan hyvä kampanja meneillään, sillä heillä on ilmaiset toimituskulut. Lisäksi firmalle plussaa Klarnan mahdollisuudesta eli on mahdollista tilata laskulle / osamaksulle. Omassa, tämän hetkisessä tilanteessani vaikuttaa päätökseeni, mistä ostan.

No, nyt olen sitten päätökseni tehnyt hoitolaukun suhteen ja olen tänään laittanut tilaukseen Littlephantin hoitolaukun. Mallina Messenger Bag, joka on isompi malli ja väriksi tuon alla olevan eli harmaa-valkoisen ihanilla, konjakin värisillä yksityiskohdilla.
En malta odottaa, että saan hakea laukkuni postista!TÄSSÄ linkki Littlephantin tietoihin, Lekmerin sivuille. 
Sivuilla oli myös ihania hoitoalustoja,  minua miellytti kovasti Rättstartin Elefantti-hoitoalusta joko mustana tai vihreänä..
TÄSSÄ linkki kyseiseen hoitoalustaan.


Mutta sitten tein aivan ihanan löydön! Nimittäin Färg & formin iiihana hoitoalusta. Ja siihen on syynsä, miksi se oli minusta niin ihana! Kun olin lapsi, meillä oli joulukoristeet pahvilaatikossa, jossa oli tuo samainen ihana pilvikuvio! Pahvilaatikko oli jokin vanha vaippalaatikko :)TÄSSÄ  linkki kaikkiin suloisiin Färg & formin tuotteisiin, joita löytyy Lekmerin sivuilta.Harmi vain, että olen jo ehtinyt hankkimaan hoitoalustan. Toki voihan sitä tilata jotain muuta kivaa pikkuiselle, esimerkiksi vaikka lakanasetin, valaisimen..
Nyt sitten vain haaveilemaan ja miettimään, mitä seuraavaksi :)

2 kommenttia:

  1. Oooo, tuon laukun ottaisin itselleni ihan muutenkin käyttöön, tosi kaunis ja tykkään kuviosta :) Keräähän voimia koitokseen, kyllä tulokas sieltä lopulta saapuu <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3